Sommerlige festklær

Dress fra Tiger of Sweden fra Høyer
Dress fra Tiger of Sweden
Kjole fra Love Lolita fra Høyer
Kjole fra Love Lolita fra Høyer
Lekre kjoler fra Love Lolita
Kjole fra Urban Pioneers fra Høyer
Sommerlig kjole fra Urban Pioneers

Det er ikke lenge igjen til den store festdagen, og ikke minst er sommeren på vei! Her får du tips til antrekk du kan gå for til fest hvis du ikke har en bunad.

Lysere og varmere tider er i møte, og det er mange som skal delta på ulike begivenheter fremover: 17. mai, konfirmasjoner, bryllup eller rett og slett en deilig sommerfest.

Høyer viser sine tips til festantrekkene du kan velge i sommer!

Love Lolita

De to kjolene Høyer har trukket frem er feminine, sommerlige og elegante. Love Lolita designer luksuriøse, bohemske og feminine plagg til både hverdags og festival. Disse passer bra til de fleste anledninger som dukker opp gjennom sommeren!

Urban Pioneers

Urban Pioneers er et norsk merke, og designer klassiske og tidløse klær, ofte med små detaljer. Et sikkert valg til enhver anledning!

Dress fra Tiger of Sweden fra Høyer
Dress fra Tiger of Sweden
Blå Kjole fra Sand og dress fra Tiger of Sweden Vesker fra Marc Jacobs
To Marc Jacobs-vesker i beige og rosa fra Høyer
Kjole fra Sand, dress fra Tiger of Sweden og Marc Jacobs vesker

Tiger of Sweden

Det svenske merket har designet kvalitetsklær i over 120 år, og er en sikker vinner når dressen skal på! Her får du tidsriktig utseende og en herlig passform. Velg mellom flere farger og tekstiler for å tilpasse din egen stil!

Sand og Marc Jacobs

Danske Sand satser på skandinavisk design med kvalitet og stil på høyt nivå. Den lyseblå selskapskjolen passer til flere anledninger.

Kjolene kan matches med veske fra Marc Jacobs. Designeren er kjent for utsøkt design og overlegen kvalitet. Disse veskene er tidløse og kan brukes sammen med det meste.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00