Gavekort

Hva gir du til en som har alt? Overrask kollegaen, bursdagsbarnet, konfirmanten eller brudeparet med Norges største sentergavekort.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Kjøp av gavekort på senteret

Gavekortet får du kjøpt i informasjonen eller i gavekortautomater ved siden av informasjonen i 1. etasje, ved Foodcourt i 2. etasje og ved Obs i 1. etasje.

Gavekortet kan kun betales med bankkort, ikke kontanter.

Hvor på senteret kan kortet brukes?

Kortet kan brukes som et bankkort i de fleste butikker og spisesteder på Sørlandssenteret. Dette er den perfekte gave til lidenskapelige shoppere. Kortet kan ha en verdi fra kr. 100,- til kr. 5000,- og kan ikke innløses i kontanter.

Butikker som ikke kan ta imot gavekort:

 • Bolia.com
 • Cutters
 • Familiebutikken
 • Naturkompaniet
 • JMD Quick Fix
 • TepChi Skredderi
 • Vinmonopolet
 • Bekka Fashion

For bedrifter som ønsker faktura:

Send din bestilling på mail til informasjonen.sorlandssenteret@olavthon.no og oppgi antall ønskede gavekort, pålydende beløp, fakturaadresse og mottakeradresse hvis kortene skal sendes. Gavekortene kan også hentes i informasjonen.

Vi vil ta kontakt så snart som mulig og oversende faktura, bedrifter som ikke ligger inne i vårt system fra før må forskuddsbetale. (NB: det er Amfi Drift AS som fakturerer). De bestilte gavekortene kan bli hentet så fort som vi har ladet kortet, gyldig legitimasjon må vises fram i informasjonen.

Har du spørsmål rundt gavekort-ordningen?

Ta kontakt med informasjonen på telefon 38 04 91 00 eller på mail informasjonen.sorlandssenteret@olavthon.no. Du finner informasjonen i 1. etasje mellom XXL og Geheb.

Dittgavekort.no er den perfekte firmagaven

Gi dine dyktige medarbeidere den oppmerksomheten de fortjener! Gavekort fra dittgavekort.no er perfekt som jubileumsgave, julegave eller pensjonsgave.

Bestiller du med vår nye nettløsning, er det mulig å få gavekortet skreddersydd til din bedrift med selskapets logo og farger, og en hyggelig hilsen fra sjefen, enten skriftlig eller på video.

Ønsker du å hente fysiske gavekort, kan du kontakte senteradministrasjonen. Uansett hvilken løsning du ønsker, er det selvsagt mulig å betale med faktura!

For privatpersoner – gaven alle ønsker seg!

Gavekort er perfekt å gi til venner og familie, til alle anledninger! Det finnes mange måter å kjøpe gavekort fra dittgavekort.no på:

 • Gavekortautomat på senteret
 • Få egendesignet gavekort med fine motiver, bilde av deg selv eller den heldige tilsendt i posten
 • Send direkte til mottakeren med SMS eller e-post – legg ved en hyggelig hilsen med egen tekst, bilde eller video

Dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og over 70 Thon Hotels. Se oversikt over steder der du bor.

Saldo og gyldighet

Gavekortet koster kun 15 kr. i gebyr og kan lades med beløp fra 100 til 5 000 kr. Gavekort som er kjøpt frem til 31.12.23 er gyldige i ett år. Gavekort som er kjøpt fra og med 1.1.24 er gyldige i tre år. Gavekortets gyldighet starter enten fra ladedatoen eller fra det tidspunktet du henter gavekortet i automaten på kjøpesenteret. Du kan når som helst sjekke saldoen på dittgavekort.no.

Lurer du på noe? Se ofte stilte spørsmål på dittgavekort.no.

Perspektiv fra overskulderen på person som sitter ved et hvitt, rundt bord med en PC som viser bilde av digitalt gavekort fra dittgavekort.no og personen holder også en mobil med samme motv som på PC-en.