Gavekort

Hva gir du til en som har alt? Overrask kollegaen, bursdagsbarnet, konfirmanten eller brudeparet med Norges største sentergavekort.

Kjøp av gavekort på senteret

Gavekortet får du kjøpt i informasjonen eller i gavekortautomater ved siden av informasjonen i 1. etasje, ved Foodcourt i 2. etasje og ved Obs i 1. etasje.

Gavekortet kan kun betales med bankkort, ikke kontanter.

Hvor på senteret kan kortet brukes?

Kortet kan brukes som et bankkort i de fleste butikker og spisesteder på Sørlandssenteret. Dette er den perfekte gave til lidenskapelige shoppere. Kortet kan ha en verdi fra kr. 100,- til kr. 5000,- og kan ikke innløses i kontanter.

Butikker som ikke kan ta imot gavekort:

  • Bolia.com
  • Bubble Waffle
  • Cutters
  • Familiebutikken
  • Naturkompaniet
  • Quick Car Fix
  • TepChi Skredderi
  • Vinmonopolet

For bedrifter som ønsker faktura:

Send din bestilling på mail til informasjonen.sorlandssenteret@olavthon.no og oppgi antall ønskede gavekort, pålydende beløp, fakturaadresse og mottakeradresse hvis kortene skal sendes. Gavekortene kan også hentes i informasjonen.

Vi vil ta kontakt så snart som mulig og oversende faktura, bedrifter som ikke ligger inne i vårt system fra før må forskuddsbetale. (NB: det er Amfi Drift AS som fakturerer). De bestilte gavekortene kan bli hentet så fort som vi har ladet kortet, gyldig legitimasjon må vises fram i informasjonen.

Har du spørsmål rundt gavekort-ordningen?

Ta kontakt med informasjonen på telefon 38 04 91 00 eller på mail informasjonen.sorlandssenteret@olavthon.no. Du finner informasjonen i 1. etasje mellom XXL og Geheb.

Gavekort fra dittgavekort.no kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og over 70 Thon Hotels.

Gavekort – den perfekte firmagaven

Hos oss kan bedrifter bestille gavekort mot rekvisisjon, om de ikke har firmakort tilgjengelig. Send en e-post til senterkontoret med din bestilling, så gjør vi gavekortene klare til levering etter kredittsjekk.

Dittgavekort.no er den perfekte påskjønnelsen til dyktige medarbeidere, og egner seg svært godt som jubileumsgave, julegave eller pensjonsgave.

Bestill gavekort hjem

Kjøper du gavekort på nett kan du få det levert hjem i posten med et personlig preg. Gavekortet koster kr. 15,- i gavekortgebyr.

Bestill gavekort på SMS eller e-post

Kjøp et gavekort og send det på SMS eller e-post til mottakeren sammen med en hyggelig hilsen. Gavekortet hentes ut med hentekoden i en gavekortautomat.

Design ditt eget gavekort

Bestiller du på nett kan du velge blant et utvalg ulike motiver og lage ditt eget design.

Gyldighet på gavekortet

Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato eller fra når du henter gavekortet i automaten på kjøpesenter.

Sjekk saldo

dittgavekort.no kan du sjekke saldoen på gavekortet.

Ofte stilte spørsmål om gavekortet

Se nettsiden til dittgavekort.no for mer informasjon om hvilke sentre, butikker og hoteller du kan bruke gavekortet på.

Gavekort fra dittgavekort.no kan ikke brukes på Vinmonopolet.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.