Borddekking og pynt til feiringen

Et ferdig dekket 17. mai bord fra Kid Interiør
Kid Interiør gir deg tipsene for borddekking
Lysholder, glass, tallerken og blomster står på et pyntet bord
En kvinne i bunad dekker på 17. mai-bordet
Lysholder, glass, tallerken og blomster står på et pyntet bord med to kvinner i bunad i bakgrunnen
Pynt 17. mai-bordet med Kid Interiør
En kvinne i bunad spiser jordbær ved 17. mai-bordet
En kvinne i bunad tar et jordbær fra en skål ved 17. mai-bordet
Keramikk tallerkener med bestikk i stål
En 17.mai vimpel som pyntegjenstand står på et bord
En kvinne i bunad setter blomster på 17. mai-bordet
Lag en blomsterdekorasjon med røde og hvite roser

Når nasjonaldagen nærmer seg vil vi forberede oss på alt som skal være klart til den store dagen. Her er noen tips for å dekorere bordet ditt til 17. mai.

Dekking av bord er noe mange liker å gjøre klart dagen i forveien; stryke duk, pusse glass og bestikk og sette frem bordpynten. Dekorer gjerne bordet ditt med rødt, hvitt og blått og pynt med flagg. Hos Kid Interiør finner du alt du trenger for å lage et imponerende bord til den store dagen.

Velg riktig duk

En fin og passende duk kan gjøre underverker for bordet ditt. Mange foretrekker en enkel ensfarget duk hvor tilbehøret og pynten får skinne. En annen spennende detalj er å kombinere en ensfarget hvit duk med bordløper i rødt, hvitt og blått. Legg gjerne flere på tvers av bordet for en moderne look eller én løper over langbordet for en mer tradisjonell stil.

Pynt, servietter og lys

Servietter og lys er en fin måte å pynte bordet på og skape en hyggelig atmosfære. Mange liker å bruke ensfargede kubbelys som base og tilføre dekorlys i 17. mai-farger ved siden av som setter stemningen. Litt avhengig av stilen man ønsker på sitt bord kan man bruke papirservietter med 17. mai tema eller velge tidløse ensfargede tøyservietter i lin. Du kan også friske opp bordet med å brette servietter på en egen måte. Pynt opp med flagg og bånd for å skape en ekstra festlig stemning.

Valg av tallerkener og glass

Du kan velge servise i ulike farger og design for ulikt uttrykk. Med trendy keramikk får du et moderne bord og en mer avslappet look. Ønsker du et mer klassisk bord velger du hvitt, ensfarget servise. Knytt gjerne et flaggbånd rund glassene eller serviettene for et ekstra dekorelement. Bestikket du velger er også med på å sette stilen; velg mellom våre bestikk i stål, rosé eller gull.

Blomster og bordpynt

For å virkelig imponere gjestene dine kan du gjøre deg litt ekstra flid med bordpynten. Du kan for eksempel lage en blomsterdekorasjon med røde og hvite roser og en blå vase. Pynt opp med flagg og andre røde, hvite og blå detaljer. Blomster er også kjempefint å knyte på tøyservietter! Legg til noen siste detaljer, som en liten dekorasjon på hver tallerken eller hvert bordkort for å perfeksjonere borddekkingen.

Vi ønsker alle en god 17. mai-feiring!

Lysholder og blomster står på et pyntet bord

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00