Sko til hele familien på 17. mai

Lilla pumps med rundt smykke på tåa, til dame
Trendy pumps med spiss tå og sølvfarget spenne over vristen
Sorte sandaler med høye hæler til dame
Sandaler i naturfarger til dame
Sandaletter i skinn og Espadriller i premium materialer.
Et par rosa ballerinasko til jente fra Eurosko
Et par sorte barnesko til gutt fra Eurosko
Myke ballerinasko og klassiske pensko til barn
Et par sorte herresko fra Eurosko
Nyhet med lisser fra Stockholm Design Group fås i brun, svart og blank svart.
Et par brune herresko fra Eurosko
Nyhet uten lisser fra Stockholm Design Group, fås i brun og svart.
Et par bunadsko i skinn på en dame
Komfortable bunadsko til barn

Her får du årets festsko til både dame, herre og barn. Eurosko gir deg tipsene til sko hele familien kan bruke på 17. mai.

Til henne

For en ekstra pyntet look kan de trendy pumpsene med spiss tå og dekorativ sølvfarget spenne over vristen, være prikken over i'en til ethvert antrekk. Pumpsene har Gel insole som gjør at skoene er komfortable på foten. De kommer i hele 5 farger: Beige, lilla, oransje, rosa og svart. Med andre kan de matche hvilket som helst antrekk for anledningen.

Roligere sandaletter og Espadriller

Lekre sandaletter i skinn med stødig trendy hæl på 9 cm og myke remmer foran. Stockholm Design Group gir deg her en klassisk, men også moderne følelse og look. Ekstra padding i innersålen under tåballen for best mulig komfort. Tynn og justerbar ankelreim og trendy firkantet tåparti. Her kombineres en tidløs klassisk stil med et sofistikert og trendy uttrykk. I produksjonen fokuseres det på naturlige materialer i premium kvalitet og førsteklasses håndverk.

For en mer natur-look kan du velge Espadriller fra Stockholm Design group. Skoene er håndlaget i Spania, og har en yttersåle i naturlig jute med naturgummi. Skoen består av premium materialer og håndverk.

Til barna

Til jente er et par myke ballerinasko både behagelig og pent. De har justerbar rem over vristen for best tilpasning, samt myke gummisåler og søte detaljer. Fås i fargene beige, hvit og grå med glittereffekt.

Til gutt kan du gå for klassiske pensko som passer godt til både jeans og dress. Penskoene har fleksibel og komfortabel såle og lukkes med skolisser. Den har innersåle av skinn for best komfort.

Til han

To stilige nyheter fra Stockholm Design Group - Business Line. Dette er ekstra komfortable dressko med veldig god passform, som har et stort bruksområde. De ekstra myke skinnmaterialene i overdelen, fôret og innersålen er av høyeste kvalitet. Innersålen er ekstra polstret og støtdempende, og har perforeringer som øker luftsirkulasjonen i skoen. Yttersålen er laget av helstøpt gummi, noe som gjør den ekstra myk og fleksibel.

Fås i flere typer og farger, både med lisser og uten.

Klassiske bunadsko

Nyhet: Veldig kule og komfortable bunadstøvletter i semsket og glatt skinn. Støvlettene har snøring samt glidelås på innsiden. De har en behagelig blokkhæl på 5 cm. Til barn får du også komfortable sko i syntet med innersåle av skinn.

20% på utvalgte pensko

Som kundeklubbmedlem i Sørlandssenterets kundeklubb får du akkurat nå -20% på utvalgte pensko til dame, herre og barn hos Eurosko | ECCO, Eurosko | dna | Shoe Gallery, ECCO og Shoeday! Tilbudet gjelder til og med 16. mai slik at du kan sikre deg og familien pensko til 17. mai-feiringen.

Ikke medlem? Meld deg inn her!

Et par bunadsko i semsket og glatt skinn med blokkhæl
Komfortable bunadstøvletter i semsket og glatt skinn

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00
Åpent i dag 10:00 - 19:00