Verdens beste vafler

Vafler på grå tallerken, topping av pære, krem og urter
De kan smake like godt til frokost, som til middag.

Vafler kan imponere selv på festbordet. Prøv dem med sjokolade, nøtter, gulrot, banan eller appelsin!

Vafler er uten tvil en norsk favoritt, og selv om de klassiske vaflene er helt nydelige selv helt alene, uten pålegg, så er det uendelig mye du kan variere med også. Se grunnoppskrift på vafler nederst i artikkelen.

De kan spises til frokost med grovt mel og revet gulrot i, eller til kveldskosen med sjokolade i.

"Det skal jo litt til å overgå klassikerne; søt vaffel med nyrørte blåbær eller vaffel med brunost og rømme" sier Kathrine Slapgård i Wilfa.

– Likevel må vi prøve noe nytt innimellom og vaffel med hvit geitost, friske eplebiter og honning tangerer klassikerne. Vil du imponere ytterligere så pynt med noen friske urter, og gjerne noen nøtter, som mandel og valnøtt, for å få litt crunch.