10 gode tips til studenten!

En kvinne sitter med en pc i sengen, sett ovenfra
10 smarte løsninger til hybelen
Daybed i en studenthybel
Daybed som seng i en studenthybel
Daybed på dagtid og kveldstid
Jente sitter i daybed med mac og øreklokker
Nærbilde av daybed med pute og dyne
Dyne, pute og sengesett til en rimelig penge
Skap og skohylleorganisering på en liten hybel
Klesplagg henger i rekke på opphengskroker
Smart hyllesystem til hybelen
Puff og daybed i en studenthybel
To venninner sitter i en stue i en studenthybel og spiser snacks
Denne deilige, myke stolen er kjempefin å dra frem hvis du får besøk og mangler en sitteplass.
Kontorkrok i en hybel med stol, skrivebord og mac
Nærbilde av en pc i en pcveske
Orden på hjemmekontoret
Kjøkkenbenk med mat i en hvit skål
En kvinne sitter i en daybed og spiser fra en skål
Piff opp enkle matretter
Kjøkkenbenk med en matpakke og et kjøkkenhåndkle i bakgrunnen
En hånd som holder rundt en motivasjons-drikkeflaske
Ta med matpakke og drikkeflaske på skolen
En kvinne som feier gulvet på studenthybel
Oppvaskstasjon på en kjøkkenbenk
Hold hybelen ren

Har du studieplass til høsten og skal bo for seg selv? Eller kanskje i et kollektiv, eller med en kjæreste eller roomie? Kid Interiør gir deg gode tips!

Tips 1: Seng og sofa i ett møbel, så du får max komfort på liten plass.

Alt som er plassbesparende er smart på studenthybelen. Med Duo bed får du både sofa og seng i ett! Seng om natten, sofa om dagen – eller motsatt om du er et nattdyr – det er helt enkelt å bare snu om madrassen. Etter en lang dag med studier invitere Duo Bed til både avslapning og søvn. Bedre søvn, bedre karakterer!

Tips 2: Dyne, pute og sengesett til priser som er snille med lommeboken!

Sengetøy, dyne og pute er en nødvendighet - men det trenger ikke nødvendigvis gå så hardt utover lommeboken! Hos Kid Interiør får du kjøpt en pakke med helårsdyne og medium høy pute i fiberkvalitet til kun 249,- De har også mange fine sengesett til budsjettvennlig priser. Gode, myke sengesett i bomullskvalitet, også i krepp, med fine mønster og design.

Tips 3: Produkter som hjelper deg å holde orden i klærne dine, samtidig som det ser fint ut!

Med dette klesstativet og dets tilhørende smarte løsninger kommer du langt! Når du henger klær på kleshengere anbefaler vi smale kleshengere slik at ikke hvert plagg tar mer plass enn nødvendig. I tillegg finner du fester til å tre på kleshengerne for å kunne henge flere plagg på samme plass. Kjempesmart i et lite skap! Du får også et smart hyllesystem i tøy, som enkelt henges på stangen, enten på et slikt stativ, eller i klesskapet ditt.

Tips 4: Deilige myke kosestoler som passer til både avslapning og til gjester.

Denne deilige, myke stolen er kjempefin å dra frem hvis du får besøk og mangler en sitteplass. Den er like god å skravle i som en sofa, hvis ikke bedre! Den kan også erstatte en lenestol, hvis du vil lese en bok eller se på tv og samtidig sitte skikkelig behagelig. Om sommeren kan den også tas med ut i finværet og brukes som solstol!

Tips 5: Produkter som hjelper deg å holde orden på hjemmekontoret.

For å holde tankene dine strukturerte når du skal studere, er det viktig å ha orden rundt deg også. Sorter og arkiver papirer i et godt system, og samle skrivesaker på ett sted. Vi syns det gir ro at oppbevaring og annet kontorrekvisita går igjen i en behagelig og matchende fargepalett. Det er lettere å bli inspirert når det er fint rundt deg!

Tips 6: Vesker og cover som hjelper deg å ta vare på tingene dine frem og tilbake fra skolen.

Når du skal frakte laptop og andre verdisaker frem og tilbake fra skolen, er det viktig å passe godt på det. Hos Kid Interiør finner du utrolig fine PC-vesker i design som matcher de øvrige kontorproduktene, skrivesakene og også pennal og toalettmapper.

Tips 7: Piff opp enkle matretter på studentbudsjett!

Som student tar man seg ofte verken tid eller råd til å lage avanserte middager i hverdagen. Men det betyr ikke at maten ikke kan smake godt! Med Kid Interiørs Gourmet selection kan du piffe opp ethvert enkelt måltid. Den består av alt fra oljer og krydder med gode smaker, chili flak, pestoer og pastasauser til søtsaker. Importøren, Dardanos Fine Foods, har knyttet til seg små produsenter og generasjonsdrevne familiegårder, hvor råvarekvaliteten er i fokus. Topp kvalitet er et viktig kriterie for våre matvareprodukter.

Tips 8: Spar penger ved å ta med matpakke på skolen - vi har det du trenger.

Det er viktig å ha med seg god og næringsrik mat på skolen for å få studert optimalt. Se de kjempefine matboksene som holder maten fersk og god. Nesten enda viktigere er det å drikke nok vann gjennom dagen. Ta en kikk på den smarte drikkeflasken som minner deg på og oppfordrer til å drikke vann hver time!

Tips 9: Gjør det lett å holdehybelen ryddig og ren!

På et lite kjøkken er det ekstra ålreit å holde det rent og ryddig til en hver tid. Med de rette redskapene er det ikke vanskelig, heller! Med en feiekost lett tilgjengelig, er det ikke tidkrevende å feie smuler vekk fra gulvet. Du finner også en liten superpraktisk kost til å sveipe over kjøkkenbenken med. Gode oppvaskrutiner er også et godt tips - ta oppvasken med en gang, heller enn å la det hope seg opp. Praktisk stativ til å tørke oppvasken på er nyttig!

Tips 10: Den populære fredagstacoen - sunn, enkel og rimelig helgemiddag!

Taco er en forholdsvis enkel, sunn og rimelig kosemiddag. Kid Interiør har det du trenger til tacokvelden til en god pris, alt fra søte skåler, fint bestikk, taco spice mix og en superfin lefseholder som hjelper deg å holde tortillalefsene varme.

Kjøkkenbenk med ingredienser til taco
Den populære fredagstacoen - sunn, enkel og rimelig helgemiddag!
Tekst
Kid Interiør
Bilder
Kid Interiør

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 19:00