Valentinsgaver til mannen

Rosa blomster

No image format Selected

Gi mannen i ditt liv en personlig gave. Fyll opp kjøleskapet med hans favoritter, gi han et fripass eller personaliser en unik gave til han.

Fyll opp kjøleskapet

Fyll opp kjøleskapet med din kjæres favoritter. Siden valentinsdagen lander på en fredag forslår vi at handler inn det han liker aller best; enten det er øl eller cola, et spesielt pålegg eller en favorittrett du kan lage til han.

For det lille ekstra: Led han til godsakene ved å feste post-it-lapper på kjøleskapsdøren slik at det former et hjerte. Skriv gjerne noen hyggelig beskjeder, komplimenter eller tanker på lappene.

«Get out of jail free»

Gi ham en morsom gave han kan bruke: Gi ham et knippe med frikort som kan benyttes når han vil slippe unna noe. Den kan brukes for å slippe oppvasken, å bli med i et selskap eller noe annet han gjerne vil unngå.

Pssst... Hvis du ikke våger å slippe kontrollen helt kan du spesifisere på hvert enkelt kort hva det kan benyttes til.

Til fritiden

Gi kjæresten din en gave han vil ha, og ikke nødvendigvis noe han trenger. Kjøp for eksempel noe til hobbyen hans. Det kan være utstyr til kamera, plekter til gitaren hans, utstyr til den fotballinteresserte, et spill til PlayStation eller hodetelefoner til han som liker teknologi.

Personlig tilbehør

Fortell han at du alltid har tid til ham ved å gi han en klokke; symbolet for tid. Gaven kan gjøres mer personlig ved å gravere en beskjed eller et symbol på baksiden av uret. Dette kan også gjøres på mansjettknapper, slipsnål, armbånd, et smykke eller en ring.

Du kan for eksempel velge å gravere initialene deres, en dato eller kanskje en forkortelse eller kode som har et spesielt sted i hjertene deres. Er han mye på reisefot kan du for eksempel gravere initialene hans på kofferten eller jobbvesken.