Møt høsten med Charlotte Strømmen Jewellery

Øredrobber fra Charlotte Strømmen Jewellery - Luxury for everyone. Hengende på ei stang - pent utstilt.
Charlotte Strømmen Jewellery - Luxury for everyone
Logo fra Charlotte Strømmen Jewellery - Luxury for everyone
Tanken bak smykkene er at de skal være tidløse og klassiske, samtidig som de er lekne og trendy. Charlotte har laget smykker for alle aldersgrupper. Du finner dem hos Mestergull på Sørlandssenteret.
øredobbler formet som slange og ørering med grønn stein, fra Charlotte Strømmen Jewellery.
Ring formet som slange og enkel gullring med lilla stein, fra Charlotte Strømmen Jewellery.
Armbånd og ring formet som slange, fra Charlotte Strømmen Jewellery.
øredobbler formet som slange og stjerne, fra Charlotte Strømmen Jewellery.
Logo fra Charlotte Strømmen Jewellery - Luxury for everyone

Charlotte Strømmen er et nytt og trendy merke etablert i 2020.

ʙʟɪ ᴋᴊᴇɴᴛ ᴍᴇᴅ ᴄʜᴀʀʟᴏᴛᴛᴇ sᴛʀøᴍᴍᴇɴ

Charlotte Strømmen som står bak merket Charlotte Strømmen Jewellery er ei 25 år gammel jente som har vokst opp i Stavern. Hun er født inn i en gullsmedfamilie, og interessen for smykker ble derfor vekket tidlig.

Charlotte startet sin kunstneriske «reise» på kunstskole allerede i en alder av 5 år. Under dyktig ledelse av Iselin Bast lærte hun visuelle presentasjonsteknikker. Hun fikk være med på smykkemesser rundt om i hele Europa fra tidlig alder, og fikk på den måten mange impulser som har kommet til nytte senere i hennes designproduksjon.

På videregående skole bestemte hun seg for at hun skulle bli gullsmed. Hun utdannet seg ved Plus-skolen i Fredrikstad. Der deltok hun i Norgesmesterskapet for unge gullsmeder, og kom på 2. plass.

Charlotte hadde videre et ønske om å spesialisere seg innenfor faget, og dro derfor videre til Tyskland. Hun bor nå i Frankfurt og går på Staatliche Zeichenakademie i Hanau der hun har hatt fordypning i gullsmed- og edelstenfatting. Videre har hun også utdannet seg til håndgravør. Hun deltar nå i 2021, i en konkurranse om å designe og lage en offisiell tysk minnemynt som vil bli utgitt i løpet av året.

Charlotte la etterhvert merke til at det fantes mange like smykkemerker på det norske markedet, og at mange av motesmykkene var laget av uekte metaller. Det er på bakgrunn av dette hun startet med å lage sølvsmykker med et mer internasjonalt preg. Mottoet for merket er «Luxury for everyone» – alle skal ha muligheten til å unne seg litt «luksus» i form av smykker.

Hun har stort fokus på at alle smykkene skal være av god håndverksmessig kvalitet, noe hun også har godt grunnlag for å følge opp med tanke på hennes egne kompetanse innenfor faget.

Smykkene er av norsk design, laget etter strenge tyske kvalitetsnormer, og produsert i Italia. Hun bruker rhodinert 925 sølv og 18 karats gull forgylling. Stenene er Cubic Zirkonia, og hver sten er fattet med små klør for å oppnå den kvalitetsmessige standen hun ønsker.


CHARLOTTES INTENSJON

Tanken bak smykkene er at de skal være tidløse og klassiske, samtidig som de er lekne og trendy. Alle smykkene har navn inspirert av steder, personer eller momenter i Charlottes liv. Hun har laget smykker for alle aldersgrupper som nå er å finne i ledende gullsmedforretninger over hele landet.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00