Bolia inntar høsten

Stue hvitmalt, med tre i stua + sofa + pendler i hjørnet. Utstilling fra Bolia
Elton sofa - designet av Glismand & Rüdiger, for Bolia.
4 hvite taklamper/pendler hengende på hvit vegg med plante i bakgrunnen
Campa - lampene får kjøpt hos Bolia på Sørlandssenteret!

Høsten er på vei, og hva er vel deiligere enn å fiffe opp litt på interiørsiden før vi skal kose oss inne i den kaldere sesongen? Sjekk ut nyhetene hos Bolia

Elton (Sofa)

Elton, som er designet av Glismand & Rüdiger, er en vakker og tidløs serie bestående av sofaer, puffer og daybeds. Elton gjenspeiler skandinavisk design. Med sin rene silhuett, omgitt av den håndlagde trerammen og de myke putene, løfter Elton seg over bakken og lar enhver skreddersydd komponent og utformet detalj være synlig eksponert i sin mest ærlige og rene form.

Campa (Lamp)

En serie lamper som hver og en har sin egen tradisjonelle signatur, men hvor den karakteristiske formgivningen går igjen i alle versjoner. Inspirasjonen bak designen var å skape en enkel design uten for mange komponenter, men som fortsatt ville være et blikkfang. De små rillene på siden av skjermen er en subtil finesse.

Haven (Bed)

Steffensen & Würtz, designerne bak serien, har skapt Haven-sengeramme og sengegavlen ut fra et minimalistisk perspektiv tilført håndverksmessige detaljer og en kjærlighet til og ærekjærhet for naturlige, solide og holdbare materialer. Haven er en serie bestående av sengerammer, sengegavler og speil. Den minimalistiske sengerammen er laget av massiv eik, samt en myk, innbydende sengegavl som matcher rammen.

Soverom, hvitmalt, med seng og pynt, utstilling fra Bolia
Haven - en serie bestående av sengerammer, sengegavler og speil. Du finner alt på Bolia på Sørlandssenteret.

Aktuelle tilbud

Gjelder 15. april til 20. april

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00