Velg riktig fottøy på 17. mai

To kvinner med bunad og Gaitline-sko på, kun beina som synes
Velg nøytrale sko til bunaden
To kvinner i bunad og Gaitline-sko hopper
Vi ser bare Gaitlinesko og starten på en bunad på en kvinne
Gaitline-sko hjelper deg å bære kroppen optimalt
Vi ser bare Gaitlinesko og starten på en bunad på en kvinne
Vi ser bare Gaitlinesko og starten på en bunad på en kvinne
To kvinner i penklær med Gaitline sko på
GaitLine Leather Tan/Vanilla/Gold og Advance Pro Sand/Sand/Nougat

Enklere Liv hjelper deg med å velge fottøy som passer bra til festantrekket, samtidig som de hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går mye.

GaitLine-sko

Det er ikke for uten grunn til at 8 av 10 sier at GaitLine-sko har hatt en positiv effekt på helsen. Uansett om du skal gå med et vanlig festantrekk eller bunad, kan det være verdt å vurdere gode sko som hjelper deg å bære kroppen optimalt når du står og går på 17. mai.

Velg nøytrale sko

Hvis du vurderer å bytte ut bunadskoene så er vårt beste tips å velge en nøytral GaitLine-sko, gjerne sort Track Leather eller Track Knit. Blir du fort varm på føttene så er det luftige Track Knit som gjelder, mens Leather er et godt alternativ for kjøligere og fuktige dager.

Skal du ikke bruke bunad er det bare å velge den fargen som passer best til antrekket. Uansett hvilken GaitLine-sko du velger vil du få den samme unike såleteknologien som hjelper deg til å holde deg på bena gjennom hele dagen.

Om GaitLine

GaitLine er et norskutviklet skomerke som har spesialisert seg på skoteknologi basert på forskning og utvikling av menneskekroppen. Mens trenden innen løpesko har vært maksimal demping og lavest mulig vekt har norske GaitLine etablert en ny standard for gåsko. GaitLine aktiverer foten – teknologien korrigerer hælbeinet, løfter mellomfoten og leder kroppsvekten optimalt gjennom steget. Du opplever umiddelbart bedre holdning og færre hverdagsplager!