Smykketips til 17. mai

Kvinne med et halssmykke og to ringer i blått
Embla smykker fra 590 til 1190,-
Kvinne med to gullsmykker og et smykke i lilla i øret
Kvinen med fire sølvøredobber i øret
Hasla ørepynt fra 1449 til 1899,- og Arts & Craft fra 249 til 398,-
Kvinne mer tre blå øredobber, to hjertet og en sirkel
Embla smykker fra 590- til 840,-

Våren er her, og 17. mai er rett rundt hjørnet. Her er noen av Diamanthusets favoritter for å smykke opp festdrakten!

Viktig del av antrekket

Smykker er en viktig del av antrekket. Smykker kan være med å endre en enkel svart kjole til den ultimate selskapskjolen, eller den litt kjedelige t-skjorten til den tøffeste. Smykker hjelper oss også til å føle oss bedre, enten det er en enkel øredobb eller en flott diamantring. Personligheten vår kan stråle gjennom de smykkene vi går med og hjelpe oss med å uttrykke det vi selv ønsker.

Øredobber dominerer

I år handler alt om hva vi har i ørene, og vi styler resten av smykkene deretter. Vi har med det valgt ut tre norske smykkemerker som kan pryde ditt flotte 17. mai-antrekk.

Ny kolleksjon fra Hasla

Med gullforgylt sølv og nydelig lilla emalje som kommer til å stråle i den flotte vår solen. Dette er rene flotte smykker som skiller seg ut av mengden og som er behagelige og flotte å ha på. Husk at det er lov til å leke seg med plasseringen og lengden på øredobbene, i år handler alt om at "more is more".

Arts & Craft fra Oslo

Dette er nikkelfrie designsmykker belagt med ekte sølv og gull, og er flotte smykker til en god pris. Det har lenge vært gullfargede smykker som har dominert i moteverdenen, men i år kommer sølvfargen tilbake og vil ligge likt med gullfargen. Det er også lov til å blande gull og sølv! Disse øredobbene er lette å behagelige å ha på, samtidig som de virkelig får festantrekket til å poppe.

Smykker fra Embla i Risør

Embla er norske smykker som blir designet og produsert i Risør. Disse er laget av sølv og vakker emalje, som kommer i alle mulige farger. Smykkene er tidløse og passer til alle aldre. Dette er også flotte smykker å sette sammen med bunaden eller festdrakten. Smykker med farger har kommet for å bli, jo flere farger desto bedre, og ikke vær redd for å velge litt nye og spennende farger.

Se hvordan du kan sette opp håret i en nydelig flette til 17. mai, passer ypperlig for å fremheve smykkene!

Bilder og tekst
Diamanthuset

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00