Slik dekker du bordet til 17. mai

Et 17. mai dekket bord
Dekk et fint 17. mai-bord hjemme
Plantepynt på bord
Pyntede vinglass
17. mai pynt med vårblomster fra hagen
En skål med musli og bær
17. mai-lys fra Kid Interiør
Liten skål med yoghurt, bær og granola og 17. mai telys
17. mai stearinslys fra Kid Interiør
Jordbær dyppet i sjokolade
17. mai stearinlys og jordbær med sjokolade

Endelig får vi en normal 17. mai! Mange av oss skal ha gjester på den store dagen, men hvordan skal festbordet se ut? Vi har spurt Kid Interiør om hjelp.

17. mai-pynt til bordet

Denne 17. mai vil det være ekstra hyggelig å kunne dekke et fint 17. mai-bord hjemme. Med en hvit duk, et enkelt hvitt servise og klare glass, har du et supert utgangspunkt for et fint 17. mai-bord. Prøv deg frem med pynt i flaggets farger. Hent vårblomster og grønne kvister fra hagen/naturen, og fyll i ulike glass og vaser - perfekt vårstemning! Skåler med blåbær og jordbær gjør seg godt med sine nasjonalfarger - supergodt, og veldig dekorativt!

17. mai-frokost tips

Server yoghurt, bær og granola i små skåler til 17. mai-frokosten! Ikke bare er fargekombinasjonen i seg selv med på å representere landet vårt, men det er også en smakfull og lett frokostrett. Den passer perfekt til den tradisjonelle 17.mai-frokosten med eggerøre, spekeskinke og røkelaks.

Servietter til fest

Velg å dekke med tøyservietter eller papirservietter på 17. mai-bordet. Tøyservietter setter et ekstra festlig og stilig preg på bordet, knyt gjerne sløyfebånd rundt hver. Finn papirservietter som matcher resten av fargene på bordet, eller som skiller seg ut med et mer dominerende og elegant mønster. Her kan du bruke tøyserviettene Vila, og papirserviettene Blue Flowers.

Jordbærhjerter med sjokoladetrekk

Et lite søtt dessert-tips til 17. mai er å skjære ut hjerter av jordbær og dyppe de i sjokolade som stivner på bæret. Stikk et sugerør eller en ispinne i jordbæret så det blir gøyalt for små og store å kose seg med. Vi har brukt våre sugerør i gull som en ekstra stilig detalj til serveringsbordet.

Servietter fra Kid Interiør
Servietter til fest
Bilder og tekst
Kid Interiør

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00