Åpner snart

Åpner i september

Pink by Utseende.no
Dame med lyst hår, fregner som har smørt på krem på ansiktet

Om Pink by Utseende.no

La deg forføre av våre luksuriøse koreanske hudpleieprodukter, kjent for å gi en jevn og sunn glød. Fra delikate sheet masks som gir umiddelbar fuktighet til avanserte serum som arbeider dypt for å revitalisere huden din, vi har alt du trenger for å oppnå den ettertraktede "glasshuden".

Vi forsto fort at mange også savnet en fysisk K-beauty butikk hvor man kunne se, lukte og kjenne på produktene før man bestemte seg. Som sagt så gjort, vi planla ned til minste detalj hvordan vi kan tilby et delikat og vennlig sted hvor kunder blir godt ivaretatt av kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe å finne produkter som passer best til kundens behov. I våre K-beauty butikker finner du det beste innen koreansk skjønnhetspleie – en verden av strålende hud og uimotståelig sjarm. Vi har et bredt utvalg av produkter som gir deg en autentisk opplevelse av den koreanske skjønnhetstradisjonen, rett her hos oss.

Vårt sortiment inkluderer også et utvalg av lekre koreanske sminkeprodukter som lar deg utforske og fremheve din naturlige skjønnhet. Fra myke, dristige leppestifter til subtile, strålende highlightere, vil du finne alt du trenger for å skape uendelige vakre utseender.

Vårt dedikerte team av K-beauty eksperter er her for å veilede deg gjennom produktene og gi skreddersydde anbefalinger som passer din unike hudtype og preferanser. Vi tror at skjønnhet er en reise, og vi ønsker å være din følgesvenn på veien til strålende og sunn hud. Besøk vår K-beauty butikk i dag og la deg bli fortryllet av magien til koreansk skjønnhet. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppdage hemmelighetene bak den ikoniske K-beauty gløden!

Velkommen til vår verden av K-beauty!

Kart

Beliggenhet

1. etg like ved Extra

Parkering

Inngang G