Meny
 

Nyheter

Her finner du nyheter i våre butikker!

Nyhet

Cutters

Cutters gjør hårklippen din enda enklere! Følg live ventetid i appen, still deg i kø og betal for hårklippen din mens du gjør andre ærend på senteret.


Les mer
Nyhet

Lindex interiørkolleksjon

Lindex sitt populære babysortiment utvides nå til å inkludere «Lindex Baby Home» – en leken interiørkolleksjon til barnerommet! Babysortimentets populære fargeskalaer og mønstre er blant annet brukt på sengetøy, håndklær og oppbevaringskurver.

 

Akkurat som det øvrige babysortimentet er interiørproduktene laget av økologisk bomull og resirkulert polyester, og bomullsproduktene er alltid GOTS-sertifisert.


Nyhet

AWARE by VERO MODA

Vi i VERO MODA mener at man bør sette fokus på bærekraft og derfor har vi laget sesongbaserte kolleksjoner i mer bærekraftige materialer som under produksjon reduserer bruken av naturresurser!

 

AWARE er en kolleksjon eller sub brand bestående av mer bærekraftige produkter laget av mer øko-vennlig materialer. Perfekt for den miljøbevisste garderobehelten! Man kan altså produsere sesongbaserte trendplagg, men samtidig ha fokus på en mer bærekraftig verden.

 

Kolleksjonen lanseres 19. februar

 

Noen av materialene som brukes for å produsere plaggene er for eksempel TENCEL™ Lyocell, LENZING™ ECOVERO™, resirkulert polyester og økologisk bomull.

 


Nyhet

The Body Shop

The Body Shop har kommet med to nyheter i den bestselgende serien Hemp! Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask og Hemp Shower Oil 😍🌿


Kremmerhuset

Kremmerhuset

Nå finner du store mengder NYHETER hos Kremmerhuset! Visste du at butikkene får inn spennende nyheter hver uke? Kanskje du finner en ny favoritt? Velkommen!😊 


UKENS NYHETER
Panduro

Panduro

Vær kreativ i vinterferien! I vinterferien får barna forme fargeglade ispinnefigurer av leire. Slå deg ned og lag din egen morsomme isfigur i butikken.

Gratis aktivitet for alle barn i perioden 14/2–8/3 2020!