Meny
 

Nyheter

Her finner du nyheter i våre butikker!

Nyhet

Match

Match har fått Jean Paul sin nydelige sommerkolleksjon! Svale linbluser og kjoler, søte sandaler, klassiske pique t-skjorter og kule shorts i sesongens friske farger.


Se kolleksjon
Nyhet

Lexington

Visste du at Lexington sitt sengetrekk er inspirert av teksturen til en skjorte? De ville lage den samme sensasjonen for huden som en myk Oxford skjorte og lagde det ikoniske Oxford sengetrekket, en all-time favoritt!

 

Har du trøbbel med gaveideér til bryllup og bursdager?

Sengetøy i kvalitet blir verdsatt i mange år fremover.


Nyhet

Planeten vår drukner i plast!

The Body Shop ønsker å håndtere denne krisen på en annerledes måte. Å slutte å bruke plast er ikke svaret. Dersom plast brukes ansvarlig, er dette et bærekraftig materiale. Vi trenger derfor å verdsette den plasten som vi bruker.

 

På jordkloden finnes plast i store mengder – som ikke blir kildesortert. Derfor har de startet et prosjekt i Bengaluru i India, der de betaler søppelplukkere en rettferdig pris for plasten de samler inn. Nå får du resirkulert plast i alle deres 250 ml sjampo og balsamflasker.


Les mer om prosjektet
Nyheter

Nyt sommeren med Masai!

Nyt de vakre mønstrene og lette og lekre kvalitetene. Bruk sommerens kolleksjoner i stilige lag-på-lag-kombinasjoner på kjøligere dager, og nyt at du enkelt kan ta dem av igjen og la huden få lys og luft når temperaturen stiger.


Se nyheter
Nyheter

Søstrene Grene

Hos Søstrene Grene får du trendy nylonsokker og perlearmbånd!


Nyhet

Norli

Norli har egen Beckmann "store in store" på Sørlandssenteret! Der finner du den flotteste utstillingen og presentasjonen av Beckmann sine produkter.