Meny
 

Nyheter

Her finner du nyheter i våre butikker!

Nyhet

Lexington

Hos Lexington finner du høstens nyheter i deilig farger! Puter, håndkler og interiør. Kom innom butikken og bli inspirert!


Bjørklund

Bjørklund

Symbolsmykker er en stor trend. Dette jordklodesmykket i 9 karat/375 gult gull koster kun 898,-! Vi har andre symboler som bokstaver, stjernetegn eller livets tre også. Velkommen til Bjørklund!


SE MER
Bjørklund

Bjørklund

Vi har et stort utvalg nyheter i sølv!

Symboler som livets tre er svært populært om dagen. Er du på jakt etter en gave eller noe nytt til deg selv? Du finner begge deler hos Bjørklund!


Bjørklund

Bjørklund

Hils på PETRA, øreringene fra By Olea! Disse vakre øreringene med fargede stener har absolutt blitt en av favorittene fra Bjørklund. Disse er LIMITED EDITION! Vær rask og sikre deg et par før de blir utsolgt.


Match

Match

Denne høsten får du de fineste strikkegensere hos MATCH!
Vi elsker den behagelige trenden, og vi er gjerne behjelpelige med å vise hvordan du styler sesongens «IT-plagg» til både dame & herre.


Morris

Morris

Oppdag vårt store utvalg av jobbvesker fra Samsonite! Velg blant smidige kofferter i underseater-modell og funksjonelle pc ryggsekker, med smarte rom som gjør det lett å organisere din pakking.


Vita

Vita

Nye JOY by Dior er umiddelbar, klar og sjenerøs. Følelsen av glede er endelig fanget i en duft, kjennetegnet av altomsluttende mykhet og energi.
En eau de parfum som utstråler den pulserende gnisten av blomster og sitrusfrukter, varmende kjærtegn av tre og en beroligende følelse av musk.


Nyhet

Norli

Norli har egen Beckmann "store in store" på Sørlandssenteret! Der finner du den flotteste utstillingen og presentasjonen av Beckmann sine produkter.