Meny
 

Nyheter

Her finner du nyheter i våre butikker!

Nilson Shoes

Nilson Shoes

Torsdag 21. mars ønsker vi velkommen til åpning av Nilson Shoes!
- Vi vil dele ut goodiebags til de første 150 betalende kundene.
- Vi vil ha lett servering av drikke og snacks.
- Konkurranse hvor du kan vinne gavekort.
- Gode åpningstilbud på både Nilson Shoes og Din Sko.


Nyhet

Masai

Den 26. mars kommer en ny og inspirerende utgave av Masai Spring Journal - The Danish Issue! Den er full av inspirerende historier, spennende forslag til hva du kan gjøre i sommer og de herligste stylene som følger med. 

 

Kom innom butikken og få forsmak på den nye sesongen!


Days Like This

Days Like This

Møt våren med flotte og friske farger hos Days Like This!

Kom innom butikken og finn dine favoritter!


Nyhet

nyhet! Kicks har fått DIOR BACKSTAGE

Kicks Sørlandssenteret er en av de få heldige butikkene I Norge som har fått DIOR BACKSTAGE i sitt sortiment! Makeup’en kommer rett fra catwalken.

 

Dette er sminken modellene blir sminket med før de store motevisningene under Fashion Week i hele verden. Diors makeup-artister legger sminken på modellene for å skape unike looks tilpasset antrekkene de bærer. 

 

Nå kan også du få teste ut catwalk-looken hos Kicks!

Diors Backstagekolleksjon består av eksklusive børster, koster og svamper for sikker påføring av sminken. I tillegg inneholder den ansikts- og kroppsfoundation, nydelige øyenskyggepaletter, og myke leppebalmer. Her får du kvalitet som gjør deg vakker med sminke som holder hele dagen. Få gode tips til produkter spesielt tilpasset deg og din hudtype hos Kicks.

 


Vero Moda

Vero Moda

Tirsdag 26.mars lanseres nye Tone Damli-favoritter i alle VERO MODA-butikker!

Velkommen til VERO MODA!


Princess

Princess

Påsken nærmer seg med stormskritt, og Princess har et godt utvalg for å komme i påskestemning. Sjekk katalogen for inspirasjon!


LES KATALOG
Nyhet

Zizzi

Mange har etterspurt Active Wear og Zizzi er glade for å kunne tilby dere teknisk treningstøy i strl. 42-56! Utvalg finner du på www.zizzi.no


Princess

Princess

Vi går mot grønnere tider! Vårens kolleksjon hos Princess har en herlig miks av grønne toner i kombinasjon med blått, rosa og gult. Velkommen til Princess!


LES KATALOG