Sommertrenden med mørke detaljer

En uteplass dekorert med potteplanter, bord, stoler i mørke farger
Innredet uterom med mørke detaljer fra Upstairs
Et spisebord utendørs med pynt i form av lamper, fuglefigur og fruktboller i sort
En uteplass dekorert med potteplanter, bord, stoler i mørke farger
Mørke detaljer kan løfte helhetsinntrykket
En uteplass med to store potteplanter og to lykter med levende lys i, alt i mørke farger
En innredet veranda med mørk stol og bord dekorert med pute, pledd og potteplante
Veranda med mørke detaljer fra Kremmerhuset

På jakt etter litt nytt til uteområdet? Sommeren er ofte ikke det vi forbinder med mørke farger og detaljer, men det kan være riktig så stilig på uteplassen!

Det skal ikke alltid så mye til for å gjøre din uteplass, veranda eller terrasse klar for en ny sesong. Upstairs, Kremmerhuset og Feel har tipsene!

Vi elsker hvordan man med enkle grep kan viske ut skillet mellom ute og inne og skape en flytende overgang. Noen tips er å ta i bruk frodige grønne (gjerne kunstige) planter, blomsterpotter, puter og stemningsfull utebelysning. Velg mørke detaljer for å løfte helhetsinntrykket, samtidig som du får en lun og elegant uteplass.

Del uteplassen i soner

Dersom du har stor plass og boltre deg på ute kan det også være en idé å dele uteplassen inn i ulike soner. Sonene lager du enkelt ved hjelp av for eksempel blomsterkasser eller en levegg. En levegg vil også bidra til å skape en lunere følelse, gjøre det enklere å plassere møblene og skape spennende og funksjonelle soner ute.

Kanskje plasserer du en spisegruppe i nærheten av et utekjøkken på den ene siden og en loungegruppe hvor du kan sitte og nyte ettermiddagssolen på den andre siden. Det er lurt å sette seg inn i solforholdene før du går i gang med innredningen ettersom det legger føringer på hvor du velger å plassere de ulike møblene.

Stemning på verandaen

Hos Kremmerhuset ser vi også at mørke detaljer trender i sommer. Innred verandaen med stemningsfulle og mørke lykter som gir et deilig lys når skumringen kommer. Både på dagtid og kveldstid ser det riktig elegant ut med møbler i mørke farger og lysere detaljer på puter, tepper og planter.

Tropisk følelse

Trenden fortsetter hos Feel, og de mørke lyktene her, er også et bevis på at du kan få en tropisk stemning på uteplassen med mørke farger. Kombiner de med flotte planter i et ellers lyst miljø og sett stemningen. I skumringen er disse nydelige med elektriske eller levende kubbelys.

To bilder satt sammen som viser lykter i mørk farge fra Feel
Lykter fra Feel
Bilder
Upstairs
Tekst
Upstairs
Bilder
Kremmerhuset
Bilder
Feel

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00