Våre beste tips til juletrepynt

Innredet trapp med julekuler strødd utover
Tilpass stilen til ditt hjem
Et flott pyntet juletre inntil en vegg med rosetter på
Klassisk juletre med rødt og gull
Et utvalg julekuler formet som et juletre, i grønt og gull
Nærbilde av et juletre med julekuler i blått og gull
Grønt, gull og glitrende juletre
Innredet stue med juletre fullt av store blomster
Nærbilde av et pyntet juletre med julekuler formet som kongler og nøtter
Glam til venstre og natur til høyre
Svært minimalistisk "juletre" i en krukke
Hvor minimalistisk tør du å være?

Den gode julestemningen kommer gjerne når juletreet endelig står ferdig pyntet. Hvilken stil foretrekker du, klassisk, enkelt og stilrent eller mer moderne?

Vi har alle våre egne juletradisjoner, noen pynter treet lille julaften, mens hos andre står det klart fra første desember. Det finnes også mange måter å dekorere treet på, så det passer til ditt hjem, dine tradisjoner og din smak. Her er våre beste tips til juletrepynt.

Klassisk rødt juletre

Den klassiske, røde julestilen er en sikker vinner hvert eneste år, men det betyr ikke at det ikke er rom for litt fornyelse! I år går vi for kuler og pynt i retrostil, i den tradisjonelle paletten med rødt, dyp grønt og gull. For variasjon og dybde, har denne stilen kuler både i ulike størrelser og med ulike former, som kongler, stjerner og dråpeformer.

Grønt, gull og glitrende juletre

En elegant, men myk og stemningsfull julestil, med mye velour og glitter. Mørkegrønt og blått dominerer, og gull erstatter det hvite som er mye brukt tidligere år. Julekulene skal være i forskjellige former og størrelser, og bland gjerne glitter, blanke og velourkuler. En stilig måte å pynte treet på, som garanterer god julestemning! Årets papirpynt er også selvfølgelig vakkert her.

Tips: Julekuler trenger ikke bare henge på treet! De kan henges i taket, er fine som vindusdekor og er perfekte til borddekorasjoner og bordkort på kuverten.

Glam juletre

Denne julen trender en ny stil som har en elegant og feminin fargepalett. Lekker, dyp burgunder sammen med pudderrosa, med innslag av vakre blomster lager et imponerende festkledd juletre! Kulene er gjerne av ulike materialer som matt glass, velour og papir. Vær raus med kulene og heng pynten tett for et bugnende flott resultat, og bland herlig julelys med de vakre blomstene!

Naturinspirert

Den nordiske minimalistiske stilen egner seg i de fleste hjem. Her er en enkel stil med hvite, beige og brune toner, med innslag av grønt. Treet kan like gjerne være en vakker kvist, eller et mindre tre. For å lage litt høytid velger vi også innslag av velour og litt glitter.

Minimalistisk

Minimalistisk kan også være elegant. Hvor minimalistisk tør du å være?

God jul!

Tekst
Kid Interiør
Bilder
Kid Interiør

Aktuelle tilbud

En dyne henger i et tre med tekst "sommerdyne fra 299,-"

Kid Interiør

Fra 299,- Sommerdyner

Gjør et kupp hos Kid Interiør!

Gjelder 3. april til 24. juni

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00