"Must have" plagg denne høsten

Mann står bak og holder rundt dame i rød genser og lue
Vi ønsker høsten velkommen i myke, varme og behagelige plagg. Bildet er hentet fra Match, Sørlandssenteret.
Dame i brun vest med høy hals, sitter i sofa/stol
Vest fra Va Vite, 799,- (fra Match)

Noen plagg går aldri av moten, og kan redde en hvilken som helst kleskrise. Med disse i klesskapet, har du alltid noe å ha på deg!

Høsten gjør sin innmarsj. Gradene kryper nedover, og sommerplaggene kan snart legges lenger bak i skapet i påvente av neste vår- og sommersesong. Vi har hatt en deilig, varm og lang sommer her på Sørlandet, og nå som høsten er rett rundt hjørnet kan vi endelig ta frem de varme myke ullplaggene. Vi har samlet et knippe "must have" plagg til deg for denne høsten. Dette er basisplagg som kan styles med "alt". Ta en titt nedenfor. Plaggene finner du hos Match og Lexington på Sørlandssenteret.

Trendy i vest

Vi elsker vesten, og vi tror denne trenden er kommet for å bli. Vesten er kjempepraktisk for å holde varmen når gradestokken synker - et perfekt plagg for høsten! Kan styles med en hvit skjorte eller en tynn ullgenser. Bare fantasien setter grenser!

Mann og to damer ute med brunt og grått yttertøy
Dame med hvit t-skjorte og mørkeblå jeans poserer
T-skjorte fra Va Vite, 249,- (2 for 399,-) Match, Sørlandssenteret
Dame med hvit blondebluse og mørkeblå jeans poserer.
Bluse fra Donna, 999,- (Match, Sørlandssenteret)

Den hvite t-skjorten

En spennende garderobe skal ifølge ekspertene bestå av 80% basisplagg - tro det eller ei. Den hvite t-skjorten er kanskje noe av det kjedeligste å investere i, men også helt nødvendig for en god basisgarderobe. Den perfekte t-skjorten bruker vi tross alt hele året rundt. Den brukes enkelt alene til en cardigan eller under den gode tykke strikkegenseren på høsten.

Blondeblusen

Det er ingen tvil om at blusen med det lille ekstra har blitt en stor hit! Blonder, kragen og volangene setter prikken over i'en. Denne kan du enkelt style opp ved å bytte ut jeansen med sorte pene bukser, pumps og kanskje noen accessories i gull?

Jente på strand omringet av prydgress, ikledd skjortekjole i grønnrutete mønster
Skjorte kjole med krage, mansjetter og knappestolpe. Har justerbart belte som er tredd gjennom hemper. Perfekt plagg til høsten, som kan kles 'opp' eller 'ned' til ulike anledninger. Lexington, Sørlandssenteret.
Jente med langt krøllete lyst hår, i stripete strikkegenser i flere høstfarger
Laget av ultramyk blanding av alpakka og merinolull, og kommer i tre vakre design. Fra Lexington, Sørlandssenteret.

Den kosete strikkegenseren

Strikk kan brukes året rundt, men den gode varme strikkegenseren i ull er jo særlig behagelig om høsten. Du finner strikkegenseren i alle former og fasonger; rund hals, cardigan, vide ermer, høy hals, oversized passfom eller cropped. I klesbutikkene på Sørlandssenteret finner du strikkeplagg for enhver anledning, både formelle og uformelle.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker