Høstens trender hos Kitch'n

To Mummi-kopper med krem, mann som drysser over topping
Mummi - Snøstorm
Mann som kokkelerer med oransje gryter på kjøkkenet
Le Creuset støpejernsgryter i fargen Volcanic
Svart vase og lyslykt
Svart servise, glass og karaffel
Svart servise, tekanne og kopp i dempet miljø
Magnor Rocks, Magnor Noir og Eva Solo
Oppstilte matbokser med innhold
Matbokser i kjøleskap med innhold
Oxo Pop og Pebbly oppbevaringsbokser

Høsten er tiden for god mat og innekos!

Er du også hekta på Mummi?

Blant de mange herlige Mummi-krusene har Kitch'n fått inn vinterens sesongkrus – Snøstorm! Mummitrollet har våknet fra dvalen og været er røft. Perfekt for en god kopp kakao med krem, varm te eller morgenstundens kaffe. Klikk her for å se alle Mummikrusene.

Alle må ha en støpejernsgryte!

Putrende supper og gryter, steika som skal godgjøre seg i ovnen i timesvis, brune saus, steke kjøttdeig, bake brød... Mulighetene er uendelig mange! Le Creusets støpejernsgryter er håndlaget på fabrikken i Frankrike, og de går via 40 ulike par hender før de fraktes til Kitch’n. Utvilsomt en kvalitetsvare og et must på kjøkkenet.

Har du prøvd å bake grytebrød før? Med en støpejernsgryte oppnår du fantastiske bakeresultater med minimal innsats. Grytebrødet er et eksempel på at brødbaking ikke behøver å være vanskelig og komplisert.

Klikk her for å se enkle guider til å komme i gang.

Lykke til!

Sort er i vinden!

Magnor Rocks Elegante og sofistikerte lykter og lysestake i lekkert røkgrå design.

Magnor Noir Serien består av glass, karaffel, krus og tallerken. Den enkle og tidløse formen er for deg setter pris på funksjon, kvalitet og god design. Glasset er munnblåst og håndlaget av dyktige håndverkere. Glasset er selve prikken over i'en og skaper et helhetlig uttrykk. Klikk her for å se utvalget.

Eva Solo Nordic Den varme svartnyansen i steintøyet vekker lysten til å lage lekre anretninger. Det er fint til hverdags, men er også elegant til festlige anledninger.

Få orden på kjøkkenet!

Med smarte oppbevaringsbokser får du god orden og skjuler rot. Hva med å utnytte det kalde og mørke høstværet til å systematisere på kjøkkenet?

Oxo Pop Lufttette oppbevaringsbokser til tørre matvarer. De har et elegant design, fås i mange størrelser og kan stables, så de utnytter plassen og passer i alle kjøkkenskap! De kan også brukes i garasjen, på hobbyrommet, barnerommet, osv.

Pebbly • Krukker og bokser i glass. Delikat oppbevaring til dine favorittgryn, pasta eller linser. Også perfekte til å skape orden i kjøleskapet! Boksene kan rengjøres i oppvaskmaskin og bambuslokket med en fuktig klut. Her er det fokus på naturlige og bærekraftige materialer til en mer miljøvennlig hverdag.

100% resirkulert

Iittala lanserer i høst en spesialkolleksjon med drikkeglass og lyslykter laget av 100% resirkulert glass! De resirkulerte produktene lages av glassavfall fra iittala sin glassfabrikk i Finland.

Aktuelle merkevarer