Designsmykkene Hasla får du hos Diamanthuset

Delikat smykkevisning på rullestein
Hasla - designsmykkene fra Setesdalen
Dame med gulløredobber - designmerket Hasla
Øreringer fra designmerket Hasla. Diamanthuset
Dame med sølvsmykker fra Hasla
Smykker fra Hasla. Diamanthuset

Diamanthuset har nettopp åpnet ny butikk på Sørlandssenteret rett ved broa, vis a vis Bolia!

Diamanthuset er stolte forhandlere av Hasla - designsmykker fra Setesdalen. På eget verksted i Valle designer Hasla tidløse smykker basert på en enkel, stilren og nordisk designfilosofi, ofte inspirert av den norske naturen. Området har lange håndverkstradisjoner, som Hasla gjennom mange år har utvikla videre og tatt vare på.

Høstens kolleksjon

Hasla Elements utforsker og søker etter tingenes hovedform. Designer Anne Hasla ville tilbake til noe grunnleggende, og har latt seg inspirere av naturen, samt kunstnerne Cézanne og Braque sitt arbeid med kubismen. De arbeidet med å bryte opp tingens form i fasetter og sette dem opp i skarpe vinkler, men hovedformen kunne fremdeles fornemmes.

Anne har latt seg fascinere av kubismens måte å konkretisere og avkode former på.

«Jeg ville gjerne skape en kolleksjon som føltes Hasla, som bærer mitt DNA og identitet. En subtil hyllest til de mektige fjellene jeg bor under, og en følelse av fragmentert tilhørighet. Med Elements prøver jeg å formgi følelsen av hvordan vi søker sammen, og binder oss til hverandre. Gjennom kubismens formspråk ønsker jeg å visualisere hovedformene i livene våre» - Anne Hasla

Diamanthuset har et stort utvalg av Hasla designsmykker. Tilhørighet og naturlig form er stikkord for høstens smykketrend og Diamanthuset har smykkene du ønsker deg.

Aktuelle merkevarer