Embla Bunader

Skredder

Embla Bunader søker skredder til avdelingen vår på sørlandsenteret.

Er du lidenskapelig opptatt av tradisjonsrikt håndverk og ønsker å jobbe med Norges flotteste plagg? Vi ser etter en dyktig skredder som mestrer både håndsøm og maskinsøm. Erfaring innen bunadssøm er en fordel, men ikke et absolutt krav.

Vi ser etter deg med sans for praktiske løsninger, samt arbeider både nøyaktig og effektivt. Daglig vil du jobbe med justeringer, tilpasninger og reparasjoner av bunader, festdrakter og lignende. Du må også være komfortabel i kunderelasjoner, da arbeidet også innebærer å være i dialog med kunder og veilede kundene best mulig. Vi tilbyr i tillegg muligheten til å jobbe delvis hjemmefra.

Vi behandler søknader og tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende.

ARBEIDSTID:

Engasjement med mulighet for utvidelse/fast ansettelse!

ANNEN INFO:

Om arbeidsgiveren

Embla bunader har butikker i Stavanger sentrum, på Kvadrat kjøpesenter, Sandvika Storsenter, Storo Storsenter og Sirkus Shopping i Trondheim. Vi er en spesialistforretning for bunader med tilbehør, og syr bunader fra hele landet.

Vi har stor respekt for oppgaven det er å forvalte vår felles kulturarv, og vi har en perfeksjonistisk tilnærming til produksjon av klassiske mønstre og modeller. Samtidig vil vi bidra til å videreutvikle faget, kultur står aldri stille, og innovasjon er utrolig gøy! Dette er i Hulda Garborgs ånd. Hun var en rebell i sin samtid og mente at man skulle sette sitt individuelle preg på bunaden, den var aldri ment å være en uniform.

Bunadsmodellene lages av vår søsterbedrift, Nordlys Søm- og Broderihus i Thailand. Nordlys har 110 syersker og mer enn 20 års erfaring i produksjon av bunader med svært høy kvalitet. Vi benytter kun de beste materialene i markedet med ullstoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, lin fra Norge og Østerrike, og brokade fra Paris og Norge. Det er ingen snarveier i produksjonen. Vi tar oss ekstra god tid med arbeidet, og våre bunader har et antall broderisting som ligger betydelig over normen. Resultatet er tette, detaljerte og nydelige broderier. Alle bunader fra Embla er ekte skreddersøm.

Om stillingen

Stillingstittel
Skredder
Stillingstype
Deltid
Omfang
Engasjement
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etg like ved Kid

Åpent i dag 10:00 - 21:00