Bjørklund ved inngang E

Selger 30-50%

Bjørkund Sørlandssenteret ser etter en selger med mulighet for utvikling i et godt miljø.

Som Selger er du et talent vi har lyst til å bygge. Her har du en super mulighet til å bygge erfaring, lære forretningsforståelse for hvordan man drifter en god butikk og skaper resultater sammen med andre.

Vi ser etter deg som allerede har erfaring fra retail, og har erfaring som selger. Vi ser etter deg som er sulten og ønsker å være med på å skape gode resultater. Som er glad i smykker og klokker.

Vi ser etter deg som er engasjert, pålitelig og ansvarsfull.

ANNEN INFO:

I rollen som Selger sørger du for at kundene blir sett og hørt. Vi setter kundens behov i fokus, hjelper dem til å ta gode valg og er til stede for å skape gode prestasjoner sammen med andre. Vi er et team i butikken som utfyller hverandre, og har også ansvar for å holde butikken optimal på varer, kampanjer og utstillinger.

Og fremfor alt - du har en nøkkelrolle i teamet, og sammen får dere kundene våre til å føle seg vel.

Dette er en 30-50% stilling, hvor det vil være hovedsakelig å jobbe ettermiddager, kvelder, lørdager etter avtale. Må kunne jobbe ekstra i ferier og ved juletider.

Ansettelsesform: Fast

Søknad sendes til: Iselin til mailadresse iselin.michel@bjorklund.no

Om arbeidsgiveren

"Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede"

Vi er et konsern med lang og tradisjonsrik historie, og har siden starten hatt en jevn vekst.

Vi feiret 30 års jubileum i 2022.

Vi består i dag av 600 dyktige medarbeidere, fordelt på våre 88 egeneide eller franchise butikker.

I Bjørklund liker vi positive og glade mennesker, og vi har stor tro på at glade mennesker gir glade opplevelser for våre kunder. Hos oss skal kundene alltid komme i godt humør og gå med et smil om munnen. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve personlig service, kvalitet og utvalg til en god pris. Bjørklund har sterke grunnverdi som er Glade, Troverdige & Modig, de skinner i vår kultur igjennom våre medarbeidere og ledere, som sammen skaper gode prestasjoner og magiske øyeblikk i butikkene våre.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
30-50%
Søknadsfrist
20.04.2023
Tiltredelse
August 2023

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00