Meny
 

Kjell & Company søker selger


Er du den som slekt og venner kommer til når de har problemer med teknologi? Kjell & Company søker ny selger!
 

I kundenes øyne er vi de beste i bransjen når det gjelder de ansattes kunnskap og fleksibilitet. Vi er dessuten den butikkjeden som ifølge kundene gir raskest service - dette tror vi helt og holdent skyldes våre medarbeideres evne til å løse kundenes problemer på best mulig måte! 

 

For å passe og trives i stillingen må du være:

 

- Interessert i teknologi! Det er alt. Med fantastiske kolleger og verktøy i form av både en introduksjonsuke i Oslo og en opplæringsportal med onlinekurser, lærer du mer og mer for hver dag som går.

 

- Serviceinnstilt! Du er genuint opptatt av salg og møtet med kunden. Og du ser det som en spennende utfordring at hver kunde skal forlate butikken med et smil om munnen, uansett kjøp eller ikke.

 

- Målrettet! For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig – vi legger stor vekt på utviklingen din og at du vokser i rollen som selger med de personlige egenskapene dine i bunn. Enten ambisjonen din er å jobbe hos oss ved siden av studiene dine, eller på sikt å vokse internt i bedriften (i dag rekrutteres 70 % av alle lederne våre internt), skal du føle at du utvikler deg hos oss.

 

- Arbeidet er lagt til både hverdager og helger.

- Ansettelsen vil skje i mai/juni.

- Vi trenger din søknad senest 21. april.

 

Lønn: etter tariffavtale. I tillegg tilbyr vi et spennende bonussystem, treningsbidrag og skarpe internkurser.

 

Vi ser frem til å motta søknaden din.

 

SØK HER!

 

Søknadsfrist: 21. april