Apotek 1 ved Hovedinngang

Farmasøyt

Apotek 1 Sørlandssenteret tilbyr fast stilling for farmasøyt.

Vi kan nå tilby en 100% farmasøytstilling til deg som ønsker spennende utfordringer i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Apoteket ligger rett ved hovedinngangen på senteret og er et storkonseptapotek på over 400m2. Vi har 5 direkteresepturer, 4 selvvalgskasser, et meget stort selvvalg og en egen hudpleieavdeling. Apoteket fremstår som lyst og meget innbydende med et unikt visuelt design. Vi er aktive på både Instagram og Facebook, og deltar på pilotprosjekter i kjeden når det er mulighet for dette.

Apotek 1 Sørlandssenteret er et rådgiverapotek og legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Samtidig tilbyr vi også et bredt utvalg av helse- og velværeprodukter. I tillegg til kundebehandling i reseptur og selvvalg har apoteket også leveranse til institusjon. Vi har mange profesjonelle kunder slik som lege, tannlege og veterinærkontor. Vi tilbyr også tjenester som medisinstart, inhalasjonsveiledning og vaksinering.

Personalet består i dag av 4 farmasøyter inkludert apoteker og 7 apotekteknikere.

Åpningstider: Hverdager: 10-21, lørdag: 10-19

Tiltredelse: snarest

Stillingsstørrelse: 100%

Beliggenhet/Transport:

Sørlandssenteret er Norges største kjøpesenter med kunder fra hele Agder. Sørlandssenteret ligger i Sørlandsparken rett ved E-18. I nærheten ligger også Dyreparken, Hamresanden, IKEA og mange andre store varehus. Det er gode bussforbindelser til Kristiansand sentrum. Beliggende ca.15 minutter fra Kjevik flyplass.

HOVEDOPPGAVER:

Arbeidsoppgaver vil være

 • gode kundemøter med behovskartlegging og rådgivning av kunder i reseptur og selvvalg
 • kundeservice til våre nettkunder og abonnementskunder
 • arbeidsoppgaver og ansvarsområder kan avtales etter interesser, ønsker og kvalifikasjoner

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner

 • norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt
 • gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig kundebehandling i apotek. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Personlige egenskaper vi ser etter

 • vi ønsker deg som er glad i kundebehandling og veiledning
 • du liker å jobbe i team og aktivt bidra til et godt arbeidsmiljø
 • du samarbeider godt med andre helseaktører
 • du er fleksibel på arbeidstid

ANNEN INFO:

Dette kan vi tilby deg

 • et svært godt arbeidsmiljø med positive, kreative og engasjerte kollegaer
 • en rekke kompetansehevende tiltak til våre medarbeidere
 • en spennende og utfordrende jobb i et selskap med god økonomi og sterk vekst
 • jobb i en kjede med ambisjoner - i flere år har Apotek 1 blitt kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer og har de mest fornøyde kundene
 • en arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse- vi samarbeider med Røde Kors for å styrke Røde Kors sitt humanitære arbeid lokalt

Lyst til å bli en av oss?

Vi hører gjerne fra deg. I stedet for å laste opp søknadsbrev, ønsker vi at du svarer på noen spørsmål i søkeskjemaet og laster opp din CV. Har du mye på hjertet, må du gjerne skrive utfyllende på våre spørsmål.

Apotek 1 ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter til våre medarbeidere og kunder. Dersom du har spesielle behov som krever en form for tilpasning under ansettelsesprosessen, vennligst gi oss beskjed på forhånd. Dette kan gjøres ved å ta kontakt med rekrutterende leder.

Søknadsfrist:

Snarest, søknader behandles fortløpende.

NB! Opplever du problemer med å søke på våre stillinger og benytter Internett Explorer eller Edge? Prøv en annen nettleser.

Kontaktperson: Katrine L. Hansen, apoteker, tlf: 38 14 53 40

Apotek 1 er Norges største apotekkjede og vi er i stadig vekst. Vi har flere enn 450 apotek i hele landet, og hos oss jobber over 4000 dedikerte medarbeidere. Vårt slagord er «Vår kunnskap – din trygghet», og det er noe vi etterlever i hele vår virksomhet. Vi ønsker at alle våre kunder skal få gode råd og veiledning, som bidrar til riktig legemiddelbruk og bedre helse. I Apotek 1 har vi stort faglig fokus på helsetjenestene Medisinstart, Inhalasjonsveiledning og Vaksinasjon. Kompetanse og kvalitet er kjernebegreper for oss. Tilrettelegging av faglig og personlig videreutvikling for alle våre medarbeidere er avgjørende for oss. Våre verdier er pålitelig, frisk, engasjert og nær. Vi er opptatt av at verdiene våre skal prege alle ansatte, alle beslutninger, alle handlinger og alle mål i selskapet. Apotek 1 Gruppen AS eies av Phoenix-gruppen, som har sitt hovedkontor i Tyskland. Servicekontoret vårt, samt distribusjonsenheten, ligger på Lørenskog i Akershus. I tillegg til å være den største apotekkjeden er vi også landets største leverandør av legemidler pakket i multidose, samt legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten. www.apotek1.no

Om stillingen

Stillingstittel
Farmasøyt
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
01.05.2023
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Katrine L. Hansen
Stilling
Butikkleder og apoteker
Telefon
38 14 53 40

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00