Butikkselger - ekstrahjelp

Vi søker butikkselger (ekstrahjelper) med interesse og passion for møbler og interiør!

Ønsker du å jobbe med salg i en butikk hvor det nesten alltid er hektisk? Vil du ha en arbeidsplass hvor du blir målt og satt krav til? Vil du ha en jobb som er variert, men der kunden alltid er viktigst? Er svarene ja – les videre!

HOVEDOPPGAVER:

  • Salg av våre produkter
  • Yte svært god kundeservice
  • Generelt butikkarbeid

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

For at du skal lykkes i jobben ser vi etter deg som identifiserer seg med dette:

  • Du er rå på salg
  • Du er resultatorientert og gir deg ikke før målet er oppnådd
  • Du er alltid blid og positiv, og utadvendt av natur
  • Du har høy arbeidsmoral og arbeidskapasitet
  • Du er fleksibel i forhold til arbeidstid, men må kunne jobbe ettermiddag og helg
  • Du er engasjert og villig til å lære mer

Vi ønsker at du har fylt 20 år. Du elsker å jobbe med salg og kundebehandling og setter alltid kunden i fokus. I tillegg er du langt over middels interessert i møbler og interiør, med gjerne med sans for den uformelle stilen. Du er fleksibel og kan jobbe både dagtid, ettermiddager og annenhver helg, samt ekstra i hektiske perioder. Du er kreativ og strukturert – og vet hva som gjør at en butikk ser tiltalende, innbydende og selgende ut. Det er en fordel at du har butikkerfaring, og innehar du i tillegg kunnskap om et eller flere av produktene våre, er det bare en bonus.

Dersom dette beskriver deg, send oss en kortfattet søknad med CV snarest.

ARBEIDSTID:

Etter avtale ved behov.

ANNEN INFO:

Om arbeidsgiveren

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under "vignetten" a casual way og living. Selv om dette alltid ligger i bunn i vår sammensetning av sortiment, tilpasses uttrykket, og det er i kontinuerlig utvikling i forhold til gjeldende trend-bilder. Vi kjøper produkter fra flere deler av verden, og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte uten fordyrende mellomledd. Med kontroll på hele verdikjeden blir vi unike - samtidig som det reduserer kostnadene våre. På denne måten kan vi selge fine varer billig!

Vi ønsker å være representert på de beste kjøpesentrene og handelsområdene – i de største byene i landet. Hovedkontoret ligger på Lysaker og sentrallager er lokalisert på Gardermoen.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger - ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00