Meny
 

God jul, hele julen

Blå Kors

Julen er en sammensatt høytid. I adventstiden teller vi ned til julaften, vi tenner lys i mørket og gleder oss til å være sammen med familien, spise god mat, åpne presanger og reflektere over julebudskapet.

Dessverre er det likevel mange barn og voksne som gruer seg til julen. Det en sliter med i hverdagen blir så forster­ket, som for eksempel brutte familieforhold, rus, lavinntekt og psykiske utfordringer. Forventningene er store til en vellykket julefeiring.

 

Hver jul får Blå Kors Kristiansand inn fantastiske gaver som gir glede til store og små på julaften og vi er utrolig takknemlige for rausheten og givergleden. Vi sier ofte at julen er barnas høytid, og vi vet at ”en oppvekst varer livet ut”. Takket være disse gavene vil mange barn få en bedre opplevelse på julaften.

 

Men denne julen ønsker vi også å sette fokus på at julen er mer enn julaften. De stille dagene i romjulen kan være vel så vanskelige for familier som har det tøft, derfor ønsker vi i denne førjulstiden å oppfordre alle glade giverhjer­ter til å ikke bare gi ”harde presanger”. Barnefamiliene vi møter i Blå Kors har også behov for gaver som bidrar til at tiden etter julaften blir lettere. Det kan være gaver i form av opplevelser, familieaktiviteter, kinobesøk, gavekort på mat, busskort osv.

 

Da blir det ”god jul”, hele julen!

 

HAR DU GIVERGLEDE?

 

Vi samler inn gaver fra DEG, slik at julen blir bedre for noen som trenger det!

  • Legg en gave under dette juletreet v/ G-Max og H&M
  • Innholdet må være ubrukt/nytt
  • Sett på klistermerke

Vi er takknemlig for alle gaver, stort og smått!

Alle gavene gis til Blå Kors 23. desember.

 

TAKK for at du bryr deg!

 

Juletreet er sponset av Feel

Julepynt er sponset av Kremmerhuset 

 

HAR DU VARMT TØY DU IKKE BRUKER LENGER?

 

Gi nytt eller pent brukt vintertøy i luken til Blå Kors - barnas stasjon v/ Intersport og juleverkstedet.Mange barnefamilier har behov for ullundertøy, luer og votter, ullsokker o.l.

Sist endret - 21 november 2019