Giverglede

Vi samler inn gaver slik at julen blir bedre for dem som trenger det! Legg en innpakket gave under juletreet mellom H&M og Rema. Innholdet må være nytt/ubrukt.

Legg til i kalender
Når
21. november til 23. desember
Hvor
Ved H&M 1. etg

En julegave å glede seg til…

Vil du være med å glede et barn med en julepresang under juletreet? Alle gaver går til familier som strever med rus, psykiske utfordringer, fattigdom eller andre former for utenforskap.

Hver jul får Blå Kors Kristiansand inn fantastiske gaver som gir glede til store og små på julaften, og vi er utrolig takknemlige for rausheten og givergleden. Vi sier ofte at julen er barnas høytid, og vi vet at "en oppvekst varer livet ut". Takket være disse gavene vil mange barn få en bedre opplevelse på julaften.

Rød bakgrunn med et juletre laget av hvite kuler og tekst: "gled et barn med en julegave!"
Vi samler inn gaver som gir glede til store og små.
Innpakkede gaver under juletre
Legg en gave under juletreet ved H&M i 1. etasje

Har du giverglede?

  • Legg en innpakket gave under juletreet ved H&M/Rema 1000 i 1. etasje
  • Innholdet må være nytt/ubrukt
  • Vi har pakkedisker tilgjengelig i fellesarealet

Vi er takknemlig for alle type gaver, stort og smått. Alle gavene gis til Blå Kors 23. desember.

Takk for at du viser omsorg for andre!

God jul, hele julen

Denne julen ønsker vi også å sette fokus på at julen er mer enn julaften. De stille dagene i romjulen kan være vel så vanskelige for familier som har det tøft, derfor ønsker vi i førjulstiden å oppfordre alle glade giverhjerter til å ikke bare gi "harde presanger".

Barnefamiliene vi møter i Blå Kors har også behov for gaver som bidrar til at tiden etter julaften blir lettere. Det kan være gaver i form av opplevelser, familieaktiviteter, kinobesøk, gavekort på mat, busskort osv.

Da blir det "god jul", hele julen!