Giverglede

Vi samler inn gaver fra deg, slik at julen blir bedre for dem som trenger det! Legg en innpakket gave under juletreet ved H&M. Innholdet må være nytt/ubrukt.

Julen er en sammensatt høytid. I adventstiden teller vi ned til julaften, vi tenner lys i mørket og gleder oss til å være sammen med familien, spise god mat, åpne presanger og og reflektere over julebudskapet.

Dessverre er det likevel mange barn og voksne som gruer seg til julen. Det en sliter med i hverdagen blir så forsterket, som f.eks. brutte familieforhold, rus, lavinntekt og psykiske utfordringer. Forventningene er store til en vellykket julefeiring.

Hver jul får Blå Kors Kristiansand inn fantastiske gaver som gir glede til store og små på julaften, og vi er utrolig takknemlige for rausheten og givergleden. Vi sier ofte at julen er barnas høytid, og vi vet at "en oppvekst varer livet ut". Takket være disse gavene vil mange barn få en bedre opplevelse på julaften.

Når
30. nov - 23. des
Hvor
Ved H&M 1. etg
Jente med brun kosegamse, mørkeblå bakgrunn med snøfnugg
Vi samler inn gaver som gir glede til store og små.
Innpakkede gaver under juletre
Legg en gave under juletreet ved G-MAX i 1. etasje

God jul, hele julen

Denne julen ønsker vi også å sette fokus på at julen er mer enn julaften. De stille dagene i romjulen kan være vel så vanskelige for familier som har det tøft, derfor ønsker vi i denne førjulstiden å oppfordre alle glade giverhjerter til å ikke bare gi "harde presanger". Barnefamiliene vi møter i Blå Kors har også behov for gaver som bidrar til at tiden etter julaften blir lettere. Det kan være gaver i form av opplevelser, familieaktiviteter, kinobesøk, gavekort på mat, busskort osv.

Da blir det "god jul", hele julen!

Har DU giverglede?

  • Legg en innpakket gave under juletreet ved H&M i 1. etasje.
  • Innholdet må være nytt/ubrukt.
  • Vi har pakkedisk ved Synsam og ved Brilleland.

Vi er takknemlig for alle type gaver, stort og smått! Alle gavene gis til Blå Kors 23. desember.

Takk for at du viser omsorg for andre!